Over ons

Over Ons

Shave ice to go is een jong concept met enthousiaste mensen. Wij vinden het leuk om op veel verschillende evenementen te staan en iedereen kennis te laten maken met Schaafijs. Deze in Nederland nog relatief onbekende ijssoort is erg verfrissend en dorstlessend. Wij hopen ook u deze zomer tegen te komen op een van de evenementen waar wij staan met dit coole product! Wilt u meer lezen over schaafijs en onze ijsvarianten bekijken? Bezoek dan onze Schaafijs pagina.

Gedurende de zomer bewegen wij ons door het hele land, we gaan langs tal van evenementen. Festivals, braderieën, markten, bedrijfsfeesten & en zelfs kinderfeestjes! Wilt u samenwerken met Shave Ice To Go en samen een evenement organiseren of wilt u dat wij uw evenement komen versterken? Neem dan contact op! Ook kunt u voor een bedrijfsfeest of kinderfeestje een offerte aanvragen via onze offerte pagina

Evenementen

Gedurende het zomerseizoen is Shave Ice To Go op verschillende evenementen te vinden, bekijk de agenda om ons op te zoeken op een event bij u in de buurt!